Стандарт IFS Food версія 6


Замовляйте програму та реєстраційну форму на isoqar@isoqar.com.ua

9-10 лютого 2017, м. Львів готель RIUS, вул. Академіка Гнатюка, 12А

 

Тема Короткий опис
Стандарт IFS Food Version 6. Вимоги стандарту. Частина 2. Вимоги стандарту.
НАССР як концепція забезпечення випуску безпечної продукції. Програми передумови побудови НАССР. НАССР-команда, опис продукту, побудова блок-схеми процесу. Оцінка небезпечних чинників, оцінка та визначення критичних точок контролю. Визначення коригувальних дій у критичних точках контролю, методи верифікації, розробка процедури верифікації.
Внутрішні аудити Організація внутрішніх аудитів на підприємстві. Вимоги до внутрішніх аудиторів.

Звітування, коригувальні та запобіжні дії.